Volwassenen

Wil je weer plezier voelen in wat je doet? Wil je opkomen voor jezelf? Heb je het gevoel dat je richting zoek is? Heb je een burn-out of een bore-out? Nemen stress en emoties het van je over ? Zoek je ander werk? Wil je meer rust en verbinding met anderen? Heb je liefdesverdriet? Zoek je steun bij de opvoeding? Wil je verandering in herhalende patronen of sta je voor een keuze?

In een eerste sessie staan we stil waar jouw vraag in wezen over gaat en maken we concreet wat je nodig hebt om je situatie te veranderen. De inzichten vanuit jouw biografie vormen de leidraad om hier antwoorden op te vinden.

De sessies worden aan de hand van je levensverhaal opgebouwd. Uit de dynamiek van wat er toen was en waar je nu bent, ontstaan thema's die jou mee richting geven. Het is een proces dat ik zichtbaar maak. Na elke sessie geef ik jou concrete handvatten en moedig je aan om hiermee aan de slag te gaan. Het leven in eigen hand nemen draagt bij tot het maken van keuzes en het gevoel van (zelf)vertrouwen en vreugde.

De gemiddelde duur van een traject bestaat uit 6 sessies van 75 minuten.