Herstelgesprekken

Heb je conflicten in je gezin, familie of relatie? Verlangen jullie een betere communicatie en omgang? Staan jullie op het punt om te scheiden? Is er nood aan meer luchtigheid in het gezin? Is de spanning heftig en intens en hoe kan je terug door één deur gaan?

Ik creëer ruimte waar ieder voor zich voeling krijgt wat belangrijk is. Waar staan we nu en hoe kunnen we samen verder? Vanuit ieders levensverhaal krijgen we stapsgewijs inzicht van dynamieken die jullie al dan niet verbinden.

Ergernissen, elkaar verkeerd begrijpen, weerkerende patronen, verlangens die er zijn, je gezien willen voelen in wat je doet, jouw plek en rol in de relatie of het gezin, het vernieuwen van de routine, dat zijn mogelijke thema's die hierbij aan bod komen.

Met veel zorg en aandacht luister ik wat wordt gezegd. Hierbij schuw ik de confrontatie niet en benoem ik wat nodig is om te groeien. We komen tot praktische afspraken en ik geef tools die jullie in het dagelijks leven ondersteunen. Zo is er verandering in wat is vastgelopen en ervaren jullie mogelijkheden in wat heilzaam werkt. Door individuele en gemeenschappelijke groei komen jullie tot de verlangde situatie.

Als de nood zich voordoet kunnen gedurende het hersteltraject ook individuele gesprekken plaatsvinden. Soms is dit wenselijk.

Een hersteltraject bestaat uit 3 tot 6 sessies van 90 minuten.