Over mezelf

Ik groeide op tussen de velden, maakte kampen en zorgde dat het er knus en gezellig was. Alles had zijn plekje en ik kon daar heel tevreden over zijn. En dan nam ik mijn fiets, reed gezwind door de plassen en zong uit volle borst

Het leven met al zijn gebeurtenissen, ervaringen en details heeft mij gevormd tot de mens die ik nu ben. Geraakt door de verhalen van anderen volgde ik in 2009 de vierjarige opleiding Biografisch coach in Nederland.

Door stil te staan en mijn biografie ter harte te nemen, kreeg ik vanuit een diepere laag inzicht in mijn leven.

Tot heden ervaar ik dat mijn levensverhaal zorgt voor ordening van existentiële vragen en een wijze raadgever is om te doen wat mij te doen staat. Een onderzoek dat me blijft verrassen.

Naast mijn werkervaring als hulpverlener in de psychiatrie van Dave Saint-Martin en in verschillende diensten van het Centrum Algemeen Welzijnswerk, verleende ik jarenlang juridisch advies gerelateerd aan het vreemdelingenrecht. Geïnspireerd vanuit het biografiewerk groeide het groepsaanbod voor mensen zonder wettig verblijf.

Ik bouwde een eigen praktijk uit en ben steeds opnieuw getuige hoe een mens vanuit de persoonlijke biografie antwoorden vindt op de vragen die hij heeft. Intens en oordeelvrij luister ik en werp het licht daar waar het voor de ander kan groeien. Het is diep serieus werk vol humor en pittigheid waarvoor mijn enthousiasme niet te temperen is.

Naast mijn opleiding orthopedagogie ben ik sinds 2021 een gecertificeerd loopbaanbegeleider. Ik blijf me verdiepen in bijkomende opleidingen waarbij inzichten vanuit de psychologie, filosofie en spiritualiteit centraal staan.

Ik leef samen met mijn Franse partner en we hebben twee kinderen. Zij zorgen dat ik af en toe stil sta en kijk. Meditatie en zang tonen mij de weg naar kwetsbaarheid, een helende kracht in mijn dagelijks leven.

Ik ben geboren in 1974