top of page
signature transparant.png

Home       Individueel         Groepen         Organisaties         Getuigenissen        Wie ben ik?       Praktisch

Is er een nieuw project of is men toe aan reorganisatie? Is de werkload te zwaar?  Of hoe kan men omgaan met thema's zoals stress, het stellen van grenzen, samenwerking...? Is er een conflict? Zijn er onuitgesproken spanningen? ...  Als team staan we stil bij hoe de situatie op dit moment is en zoeken naar de kern waar het in wezen over gaat. Van hieruit formuleren we de vraag die openheid en richting geeft om als vertrekpunt mee aan de slag te gaan.

 

Als biografisch coach kijk ik mee naar hoe het allemaal is begonnen, naar de geschiedenis van de organisatie en het team. Welke veranderingen zijn er geweest en hoe is het nu ? Waar stroomt energie en waar wordt ze geblokkeerd ? Hoe ziet men het in de toekomst? Is er plaats voor dromen en nieuwe dynamieken ? Krijgen verdoken talenten en vaardigheden kans om zich te ontwikkelen...

 

We krijgen zicht op het geheel waar ieder als individu deel van uitmaakt. Er worden afspraken gemaakt en concrete acties ondernomen. Op het einde van het traject blikken we nog even terug en halen de essentie van wat de organisatie nodig heeft. Deze vormt een krachtige basis of leidraad om als organisatie op verder te bouwen.

Biografisch therapeut & coach

bottom of page